Despre noi

DESPRE NOI

Suntem conduşi de spiritul intens, competitiv al pieţei, dar direcţionăm acest spirit către soluţii benefice atât pentru compania noastră, cât şi pentru toti stake-holderii companiei (furnizori, clienti, angajati, parteneri comerciali, statul, etc.). Succesul nostru depinde de înţelegerea deplină a clienţilor, a consumatorilor/beneficiarilor finali şi a comunităţilor.

Credem ca o afacere de succes este acea afacere ce reuseste sa imbine armonios “cei 3P”: People (Oameni), Profit (Profitabilitate) & Planet (Mediu inconjurator).
Eurotrading inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza achizitiile pe care clientii le fac prin intermediul site-ului nostru. Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de logistica si asistenta transforma vizita pe site-ul nostru intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

Gama produselor comercializate este cat se poate de  generoasa, acestea provenind de la producatori internatonali cu o bogata istorie. Datorită reputatiei de partener de incredere, reprezentam renumite branduri europene, producatoare de echipamente si accesorii pentru gestionarea deseurilor, salubrizare stradala, logistica, agricultura, precum si alte industrii.
Principala noastra preocupare este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, mentinand totodată preturile la un nivel competitiv.

O atentie deosebita acordam abordarii flexibile si personalizate a nevoilor tehnice pentru fiecare client, respectand standardele si legislatia in vigoare.

LIVRARE RAPIDA

Toate produsele de pe website au transportul inclus.

PRODUSE NOI CU GARANTIE

Produse de inalta calitate, cu garantie.

SUPORT SPECIALIZAT

Nu gasesti solutia potrivita? Noi te putem ajuta!